Joyeux Noël.

ibland har jag världens bästa syster.

& imorgon åker jag till sälen- igen. Men jag försöker hålla ut trots ensamheten tills på lördag då M kommer till mig och gör mig sällskap. Men det är inte så dumt att vara där, egentligen. Det är rätt fridfullt. Ibland.


December, 23


Sluta upp med att jämföra mig själv med alla som är mer än jag (det går mig på nerverna). Tusen olika känslor i olika former men alla är på sätt och vis fortfarande desamma.


Like a rainbow 'round my heart.

Jag har fortfarande inte tinat upp helt än efter skridskoåkiningen med Karin Mattias och Joakim. Som väntat var jag inte speciellt bra, men det var riktigt kul ändå. Såhär efteråt känner jag att det var en dum idé pga min höft, som nu knappt går att röra på. Kanske ett bad och lite Seabear piggar upp.


2 ÅR.



Idag. 071221 ♥


December, 19

Det känns som att jag har varit bakis i två dagar. Allt jag vill göra är att sova. Och kanske äta. Tomtefesten var bra men det kändes i hjärtat att behöva gå upp klockan 8 på fredagsmorgonen efter några få timmars sömn. Igårkväll firade jag in lovet med alla fina tjejer i klassen. Det har varit en grymt bra start på lovet.
(annas bild. snygg är den ju också.)

Lycklig och trött sitter jag här med alla julklappar inhandlade och inslagna medans jag väntar på att bli matad innan jag far iväg på bio med karin mattias och joakim.

I got you under my skin.


Jag längtar efter allting som är för långt bort.
Kan inte släppa taget.

Tvivlet blundar för en stund.

Du kommer att vakna upp en dag och undra hur det blev så här; när du väl har börjat fly från dig själv kan du inte bryta mönstret.

Mitt hjärta förblöder.

Jag vet inte vad som gör mest ont; såren i hjärtat som du gång på gång strör salt i eller knivarna i ryggen som trycks allt längre in för varje dag.

Känslor som aldrig tar slut.

Jag har gått in i någon sorts dvala och jag vet inte om jag vill vakna än eller inte.

December, 5

En sådan grymt fin helg väntar. Den började med att sluta tidigt, åka till karin med lunch och sen teater med släkten Skeppstedt. Vakna upp en regnig lördagsmorgon i december brevid mitt hjärta och sen ta en promenad hem. Precis hemkommen från staden med diverse fynd och sitter nu med en kopp varm choklad. Väntar spänt in kvällen då det bär av till Sandra och sen Skylten.

Det är så himla skönt att jag bara vill skratta. Pluggfri. Jag kom inte ihåg hur det kändes.

It's nice knowing you're there.

Är på ett sånt himla bra humör, trots att det enda som flyger runt i mitt huvud är Kina och åter igen Kina. Den här veckan också, sen är det lugnt. Nästa vecka åker jag och Karin till sälen och lämnar våra mysisar hemma. Jag tror att vi kommer att ha det toppen (vi behöver det).


min solstråle i regnet.

December, 1

vem försöker jag lura? jag är vilsen och jag vill hitta tillbaka till mig själv igen.
jag vet inte vad jag har blivit eller vem jag är nu


RSS 2.0