Queen of Hearts

Oscar är dagens lycka.
Trallade runt i staden med empan, karin och virren efter folkunga. Vi bestämde oss för att gå och äta. Högst förvånad, men totalt lycklig sprang jag över gatan för visst hade jag fått syn på min oscar. Han är en vän jag värderar så högt efter alla år han stått vid min sida. Det var härligt att se honom! (eftersom tråkigt nog så ses vi ungefär 1 gång i halvåret?). Även Adam gick med honom, men det missade jag eftersom jag inte känner igen honom längre.

For tillbaka till skolan för att vara med på svenskan och elevensval. Och musiken gick bra, även fast jag är genomförkyld. Beklagade mig lite hos Torbjörn, men jag sjöng för honom endå sen. Sammanlagt sa han att jag behöver ungefär 100kg självförtroende, för allt hänger på mig och det vet jag.
Efter det blev det att åka in till staden igen, ty jag skulle klippa mig. Tja, jag är mörkhårig igen.


Och så längtar jag till helgen, för lördag kommer bli en riktig brakardag! Synd bara att så många utav tjejerna åker till sm, blir inte riktigt samma grej då.

A dreamy day of day dreaming of you

När jag är förkyld så nyser jag hela tiden, vilket är ganska jobbigt
för då kittlas det i halsen. Mycket te med honung i har det blivit idag för min del.
För se jag måste bli bra tills imorgon, för då är det besök på folkunga som gäller.
Jag har fått med mig både Karin och Victor. Fint! Nu återstår
bara själva övertalningsmomentet om att dom ska börja internationell.

Sandra tycker att det ska bli kul iallafall. Jag lär nog följa efter henne som
en liten hundvalp imorgon. Stora, läskiga, Folkunga. Bäst jag vänjer mig kanske.


Har man lite att göra om man sitter frivilligt och skriver en uppsatts om speciella
Michael Jackson låtar? ja. 2 A4 papper skrev jag om låten "They don't care about us"
endast för att jag var uttråkad. Att sitta hemma och inte göra någonting passar inte riktigt mig.
Nej, nu väntar ännu en kopp te.

Oh, Mr King

image58
Oh, Mr King, you were right
I was wrong


Det blir lätt så när man har för lite att göra.

Lite can't be that hollow

Ibland förvånar jag mig själv ganska rejält. Oftast brukar det vara positivt, men den senaste tiden så har det varit tvärtom. Sedan när har jag någonsin varit såhär tveksam, rädd och osjälvständig? Jag vet inte. Bäst att det blir en ändring på det. Det finns så mycket som jag velat göra, men stoppats utav mig själv. Eller rättare sagt, hjärtat eller hjärnan? Det senare alternativet, defenitivt. Jag har en liten röst innuti mitt huvud som får mig att tvivla på allt numera. Varför vet jag inte. Den får mig att tvivla på de mest självklara känslorna och allting annat. Jag hoppas att det är slut med det nu för mitt eget bästa. För jag är trött på att vara rädd. Trött på att inte kunna göra mina egna val.
Men rädslan har varit endel utav mig så länge att det är svårt att vara utan den. Man vet inte bättre. Varför alla dessa dystra inlägg kanske ni undrar? När jag har så mycket att vara glad över. Missförstå mig inte, för jag är glad. Men ibland känns det så jävla skönt rent ut sagt att bara skriva ut alla inträngda tankar. Då blir man tom i huvudet, och kan fokusera på något annat så mycket bättre istället. I mitt fall så betyder det bara en sak.

och om inte du skulle existera Karin Grodzinsky, så skulle min hjärna explodera utav inträngda tankar.

Late Night Heartbroken Blues

Som så mycket annat så fungerar ingenting idag. Nästan ingenting iallafall. Lekte med Madeleinen min efter skolan. Favorit. Åkte till träningen tillsammans senare. Efter ungefär 40 minuter så åkte vi hem tillsammans ifrån den också. Ty idag var ingen bra dag för 2½ timmes träning. Och Lisen gjorde oss sällskap. Pga en intensiv basket-gympalektion idag så är mina knän åter igen förstörda på nytt, halsen är igentäppt och snart kommer nog febern börja komma skulle jag tro om jag känner mig själv rätt. (som grädden på moset så glömde jag mina inneskor till träningen hemma, vilka jag inte kan springa utan). Te, sömn och sms behöver jag ikväll för att bli bra.

Nästa vecka väntar hkk-redovisning (som hanna och jag först måste skriva), hkk-prov, 2 svenska nationella prov, träningar, spanska, och läsa engelska boken. Åh så härligt....




image51
såhär fin skulle jag vilja vara.

It's a world of it's own in here.


image54


image55
kärlek är fint.


image57

You know that place between sleep and awake

"Och om nätterna skulle hon ligga vaken, titta in i väggen och
tänka att när ska jag någonsin känna mig hel?"
Att bara sitta i timtal och inte oroa sig för något annat än vad som kommer stå på nästa rad. Att bläddra sig igenom sida efter sida och känna att man bara sjunker in i texten. De där små fraserna utav ärlighet och en längtan, som kan göra vem som helst glad. Jag slukar nästan allting hon skriver.



Jag blir nästan irriterad på mig själv för att jag är så löjligt lycklig imellanåt. Jag har också en löjlig längtan att skriva om min värld. Den där som jag har där bak i huvudet, och drömmer mig tillbaka till när mattelektionerna är som segast. Fast jag ska inte. Men någon dag, så ska jag skriva ner den. Och den ska bli så fantastiskt fin! Lite som Peter Pan, fast med ett bättre slut. Och där, får pojken flickan att stanna kvar hos honom. Helst föralltid.
"Wendy.... this is all in make believe, isn't it?" 
Istället för ett ja, så ska det vara nej.


You know that place between sleep and awake,
the place where you can still remember dreaming?
That's where i'll always love you, Peter Pan.
That's where i'll be waiting.


Förlåt för tjatet, men det är den finaste sagan som finns. Sagan om Peter Pan.

Söndag

hahahha största klanten och glömmer min mobil i jonas väska. får väl hämta den senare, eftersom jag nog tyvärr är lite smått beroende utav att ha den i min närhet. jonas förtjänar en stjärna idag. och jag skulle vara riktigt nöjd sa han, för dethär var min bästa match någonsin! synd bara att jag inte håller med.

Och lisens finger fick en redig smäll. Den är sisådär 3 gånger större än normalt (vilket jag finner mycket underhållande).

Miapiasockerfia

Match, och jag är inte det minsta pepp på det. Vi spelar mot kfum, alltså min kära kusin. Förra gången hade vi turen nog att vinna den matchen mot dom, men idag undrar jag allt. Vad har hänt med laget engentligen? Men det är alltid kul att spela mot Mia iallafall. Hon är så himla duktig. Hon är med i 92laget, damutv.laget, damlaget och östgötalaget. Otroligt. Min bästa kusin. Lite stolt är jag med tanke på att hon aldrig gått förbi mig. Lilla plutten.

Annars så var vi ute och åt med Sundharna igår. Väldigt trevligt, måste jag säga. Efter ett tag drog madeleinen och jag hem till henne. Där var det fullt hus. Carolinen hade vänner där. Efter en stund kom pärnonen igen,och bestämde sig för att åka hem till oss istället. Mycket rolig kväll! Fast jag tänker aldrig kolla på skräckfilmer igen.

En annan sak som jag tyckte var ganska roligt, var min syster inatt. Hon kom hem vid 2 någon gång, och kom in i mitt rum och självklart så somnar hon i min säng. 1. hon tar mitt täckte. 2. hon knuffar ut mig ur sängen. 3.går upp en timme senare och börjar rota i mina skrivbordslådor (vilket fick mig att börja undra. hon sa att hon letade efter vatten). 4. jag säger åt henne att gå och lägga sig i sin egen säng. 5. hon går iväg 2 minuter, och sedan kommer hon tillbaka och övertar min säng igen. 6. jag försöker väcka henne och få henne attgå, men nehej hon sover som en stock. Vilket resulterar i att jag inte har sovit inatt så jag är lite tjurig. Tillråga på allt så kommer teddyvovven och lägger sig i min säng också. Tjohej så kul. Intressant också, jag vet men just då så var det lite komiskt.

01.22

Jag ska skydda dig. Skydda dig från allt ont


16.50

jag ska flytta hemmifrån så fort det bara går.
Då får jag iallafall bestämma själv vad jag ska göra

HÄRLIGT

SVERIGE KLARA FÖR VM!! visst, nästa år. men åh så härligt!
fick nästan hjärtklappning. att det kan vara så spännande med handboll.
jag är lite nördig.

Dagens planer ser riktigt bra ut, men jag antar att jag måste ställa
in några utav dem. Bara för att jag måste följa med mina föräldrar.
Till Sundhs, ioförsig så det är inte så dumt. Men jag ställer alltid in.
Elaka jag. Förlåt mig?

Step into my office, baby

Just nu så är jag sådär riktigt jävla skitförbannad. Datorn stängs av i princip var 5:e minut, och min iPod funkar inte. Musiken funkar inte, och nu pajjar min dvd (bara för att jag var mitt uppe i en film). Ingenting i det här jäkla huset fungerar som det ska. Helst skulle jag bara vilja slänga allt i väggen. fast då skulle det förstås bli en massa märken, och det skulle väl inte mina föräldrar bli så värst glada över.

Eftersom ingenting annat funkar så blir det lite Belle & Sebastian ikväll. Åh så mysigt....

         

Oh, you silly little girl.

Åh, jäkla tid. Eller bristen på den rättare sagt.
Handbollen börjar snart, som jag såklart vill se.
Men nehej, jag har både egen träning och fysikprov
imorgon att plugga till. Skitkul.

Pappa åkte tillbaka till Sälen idag. Han sa det imorse, och
jag kände hur en våg utav avundsjuka bubblade upp innuti mig.
Vill tillbaka. Helst nu på direkten.


Det stämde alltför väl, det hon sa. Och jag förstod inte hur hon bar sig åt. Hur kunde hon veta innan jag själv visste? Frågor man grubblar över. Endel frågor ställer man sig själv dagligen, utan att man har någon riktig koll på det. Mina frågor är inte stora eller svåra. Dem är kanske inte djupa eller intressanta. Men dem är viktiga, för mig. Det jag behöver är tid för att försöka hitta svaren. En av dem stora frågorna är; Hjälper du mig?


Bara det bästa till dig.
<3

21.27

And you can tell everybody this is your song.





Dimmiga dagar

Källman, vilken hjälte!

Var tvungen att se handbollen idag. Det var mycket nervöst ett tag, okej, så var det praktiskt taget hela matchen. Marcus Ahlm är också en hjälte. En jäkligt bra sådan. Ja, det hela gjorde iallafall min kväll betydligt gladare.

Annars har dagen varit ganska lugn. Såklart har jag hunnit med ett stort antal skratt-attacker, halvt bryta ihop och få ont i mina knän. Det var meningen att jag idag skulle tränat till kåpan med Elin, men icke. Jag glömde bort tiden. Så mitt under mattelektionen stormar en arg Elin in och drar med mig till Torbjörn. Inte mig emot! Fast naevars, så arg var hon inte. Mest skrattade hon åt min glömskhet.
Så det blir ny tid imorgon igen. Det kommer nog att bli bra :) Victor har glatt erbjudit sig att spela gitarr, ett förslag som jag nappade på direkt. (fast förmodligen kommer jag att backa ur i sista stund. hemsk scenskräck och en extrem blyghet gör allt ganska dåligt).

jag är glad att jag har så pass hjälpsamma vänner. Ni är min drivkraft

Lycka

image36

image45

image41

image40

image42

Ni är det bästa, i alla lägen.

Pretty Woman

KARIN SÄGEr heJ!


Sälen, dag 3. Mina favoriter är allt jag behöver

Baddags! Tunnan är uppvärmd, stjärnorna framme och jag är pratsugen.
Det ser ut att bli en jäkligt fin kväll.
(och jag är nörd, för dom andra är ännu mer nördiga och kollar OC.) tjallalala.


Jag vill inte åka hem.

Let it snow, let it snow, let it snow!

Okej, så jag överdriver inte när jag säger att det är 2 meter snö utanför
våra fönster. Kom upp till sälen igår vid tio-tiden, och sedan dess har
det bara fortsatt att snöa. Mysigt!

Världens mysigaste tjejer också. Så nu sitter kakis, bullen och hannis och tittar
på OC (vilket jag inte orkar). Snöstorm ute, så vi orkade inte mer skidor.
Efter en repa i skogen efter lunchen (vilket förövrigt gick förvånandsvärt bra. Vi trillade lite på tok för mycket och nu är vi genomblöta. Ge mig en brasa tack!) så vände vi hemmåt. Så om ett par timmar så blir det ut och käka. Bjuda Hannan på födelsedagsmiddag :)
PUSS!


jag saknar dig

21.47

Skitsnack, ge mig kärlek och passion och
hunger och magi så smälter jag rakt av
image35

Lenen, kakor och förstärkare. Vilken kombination.

 Min fina vän Madeleinen besökte mig idag.
Absolut ingen nackdel! Hon har både humor och glimten i ögat.
Med sig hade hon goda kakor som hon gjort på elevens val idag.
Inte bara jag uppskattade dom. Ungen har varit i thaliand 3 veckor,
så självklart är hon helt gyllenbrun också (vilket inte kändes så bra för mig som
är kritvit. fick lite ångest). Endå så klagade hon. ack ack, vad ska det bli av dig flicka lilla?

Det fina med madeleine är att hon alltid låter en vara som man är.
hon bryr sig inte ett dugg om man säger obegripliga saker. Det låter
begripligt i hennes öron. Hon är en bästa vän. Såklart.


All denna idioti

På grund utav mina sömnproblem dom senaste månaderna,
så ska jag försöka gå och lägga mig tidigt ikväll. Inte för att jag
lyckas bättre då. Men jag sover bättre med någon brevid
mig, helt klart. Det gör mig lugn. Far kanske får sin vilja igenom,
och får iväg mig till en psykolog (heh). Så snäll han är, min far.

Annars så gick jag hem från skolan idag också. Ty migränen har inte släppt,
och så fick jag feber. Också snällt.
Febern försvann dock till kvällen, och jag var tvungen att gå till träningen.
Idioti, sa min vän Bea. Kanske är träna inte det bästa man kan göra när
man inte heller kan äta. Men jag överlevde träningen (nätt och jämnt). Dock är det inte lika roligt längre om det en gång var. Personligen så tror jag att det är pga Jonas alias tjurskallen (nuförtiden).

TACK till mina fina vänner.

Pretty little things.

89411-32
Oh my love

Det är för oss

Jag hamnar alltid här till slut. Just nu sitter jag och tar det lungt,
med Ted sjungandes i bakgrunden. Ganska mysigt faktiskt, med tanke på att
resten uatv den här dagen inte har varit så mysig (min huvudvärk har suttit i. åkte hem från skolan. tjoho).
Får hoppas att morgondagen blir bättre. Då väntar en härlig träning.
Lite tråkigt att jag missar matchen i helgen som kommer bara. jaja.


"it's like u look better than normal, which is hard"
det var en av dom bästa tiderna.


Nu försvinner tiden iväg igen. snart en månad har gått utav 2008.
okej, lite överdrivet. men poängen är att jag fortfarande inte har uppnått
de mål som jag har bestämt mig för att göra. Att jag alltid ska skjuta upp
saker så länge det går. Hujeda mig.
Nåja, sålänge du stannar hos mig så är allting bra. Det är skrämmande
-väldigt skrämmande, men samtidigt så jävla bra.


All kärlek går till er.

Fast såklart, ingen kan pigga upp en så bra som karin.
världens bästa vän är hemma från australien allesammans,
och hon var efterlängtad! (inte endast utav mig). Jag for över till henne
idag en längre sväng. Lite skönt att allt nu kommer bli som vanligt igen.
Så nära vanligt saker och ting någonsin blir här iallafall.

Nu tänker jag bli kvitt min huvudvärk och illamående genom en panodil. kul.
annars så tänkte jag också bara skriva att vi åker till sälen på fredag!
(med vi menas jag, karin, julia, hanna och förmodligen carro, återkommer
tisdagen. långhelg med favvistjejerna+backen=killar på snowboard+after ski= utmärkt.)


.....eller dig.
puss.

Stay Loose

Jag började skriva om någonting jobbigt, och jag skrev ganska långt.
Ända tills jag kom på att det faktiskt inte spelar någon roll,
och att skriva det här hjälper inte ett dugg.

Det har varit en lite smått jobbig helg, så just nu vill jag helst av allt
bara gömma mig ett tag. Ibland är det allt man behöver göra.
men man får inte glömma bort verkligheten. den finns där, precis som alltid



idag kan jag ingenting


Ain't no sunshine when he's gone

Hysterisk kväll. En av dem värsta, faktiskt.
Fast det var nog jag som skapade hysterin.

Jag bojkottar matchen imorgon mot mjölby.
Att göra annat vore ren idioti i mitt läge.
(Om du spelar Lisen, spela för oss båda).



"April är grymmast av månaderna" skrev T.S. Elliot.
Det tror jag inte riktigt på. För mig är nog januari grymmare.
Speciellt nu. Det är väl någonting med januari som gör
allting en aning dystert. Personligen så gillar jag mörkret,
vädret, kylan och allt som hör därtill. Vad jag inte tycker om att
se är vänner som drabbas utav tristess. Det borde inte vara så.
Bara en tanke

Honey be my light

Yes, och allting löste sig igår! Vilket såklart känns toppen
och vi ser verkligen fram emot det här nu.
Förresten så älskar jag verkligen 2½ timmes träningarna på torsdagarna.
Speciellt igår. (ironi). för igår var alla på dåligt humör.

Dagen idag har varit som.... ja, inte riktigt som vanligt men nästan.
Tack vare träningen igår, så har jag haltat hela dagen. Mitt knä
är inte på min sida, och lever sitt eget liv vilket ger komplikationer för mig.
Lite tråkigt. Fördel är att vi börjar numera halv elva på fredagar och det är fint.
Tummen upp för det alltså.

Sen har vi match mot Mjölby i helgen, vilket inte alls ska bli roligt.
Med tanke på att ungefär halva laget får/ska spela så kan vi inte förvänta
oss något bra. Jo det är ju trots allt Mjölby, det idiotiska obesegrade laget.

Helgens bästa: KARIN kommer hem imorgon! en månad har gått fort,
men endå så har det varit riktigt tomt utan henne för mig. så får se om det
blir av att ses under lördagskvällen någon gång, annars blir det söndagen.
Sen händer det väl lite mer grejer under helgen också :)
puss

Wednesdays aren't really necessary.

Ännu en dag med blandande känslor. allting var helt toppen,
men såklart- någon gång måste det vända. lite otur, och nu
vet jag inte hur vi ska lösa det här nu. men vi får hoppas
på det bästa så kanske det fixar sig.
så nu är jag bara arg, arg, arg och arg. och som vanligt en aning besivken.

vi har iallafall haft roligt idag mestadels. gillar skolan.
dessvärre slutar vi vid fyra imorgon, men vad gör det. elevensval=musik!
musik=torbjörn som är lika med sång, som är lika med ännu mer hjälp.



<3.

grattis

herrejävlar, vilken chock. min första tanke var något liknande.
helt oväntat. visste inte vad jag skulle säga. hemska minnen.
fast det var nog bra. jag tror att det faktiskt betyder något
för mig egentligen, även om jag inte säger det. fortfarande i chocktillstånd.
herrejävlar




annars så skulle min kära morfar ha fyllt 79 år idag, om han
hade haft livet i behåll.
härom dagen var det 2 år sen.
<3

And time is running me still

Det var egentligen meningen att jag skulle gått på hockeyn ikväll, men nix det blev inte så. Nåja, det blir med Linis nästa gång!

Imorgon händer det något som jag längtat efter så mycket de senaste veckorna. Våra underbart härliga innebandyträningar startar igen. ååh, den känslan går inte att förklara! thereset och madeleinen är hemma nu också, så det kommer bli suveränt.

En lätt besvikelse idag också. Men det blir bättre nästa gång

but you don't seem to get it, so lets quit this shit

baby since that very day
you haven't crossed my mind
like a thousand times per day
only like ninehundred and ninetynine

sovdags. lite halvt tråkigt med skola imorgon. men vi överlever
det gör vi alltid

We spent so many hours travelling around, always searching in the lost and found

Döden genomkorsar endast världen, såsom vänner genomkorsar haven, de lever fortfarande i varandra. Ty de som älskar och lever i det som är allestädes närvarande måste ovillkorligen vara närvarande. I denna gudomliga spegel skådar de ansikte mot ansikte, och deras samvaro är fri, obesudlad tillika. Detta är det trösterika med vänner, att deras vänskap och sällskap, trots att de kan sägas dö, alltid förblir i bästa mening närvarande, eftersom de är odödliga.


jag tror att jag föredrar något lite mer simpelt.


I was just thinking that I have been missing you for way too long.

singer without a song.
ungefär som sommar utan sol, eller vinter utan snö.
som blommor utan blad, som fönsterglas utan spegelbilder.
som världen utan färg. ni hajjar grejen.

imorgon hoppas jag att det blir en a+a dag. min nuförtiden
hyffsat normala vännina alexandra och jag har endel att prata
om. det har vi alltid, vilket självklart är en fin sak. det är något utav
det bästa som finns, dom stunderna. kanske bara för att det liksom
alltid har varit så.


Jajaj jag längtar tills imorgn iallafall. Kanske espings kommer
hit på kvällen, och då skulle det bli spaniensnack! pepp på det alltså.
hahahha karin va roligast innan hon skulle åka till austrailen då vi pratade
om spanien. hon ser fram emot det jävligt mycket iallafall, det märks.
och det är härligt!

12.41

image32

I am sinking, merely sinking

I think about long distance rates instead of kissing you babe

I'm a singer without a song

If I wait for you longer my affection is stronger

I, I was just thinking, merely thinking

This boat is sinking

21.46

Det blev allt en god bit mat, tårta och bullar hos kusinerna mina.
Nu blir det film med mamma och pappa. Blood Diamond. Jag har
tjatat på dem hela veckan att se den eftersom de inte har gjort det än.
(Jag var då lite före och såg den redan i Barcelona i somras,
när sandra och karin somnade). heh!

jaja, go kväll vänner! bara det bästa till er.

Your talking is just noise and won't lay me down

Borta bra, men hemma bäst. hallelåja. Visst är det väl endå så.
Lite bitter över att min dator inte lyder mig och funkar så som jag vill.
Vilken tur att det finns en sisådär 4 andra datorer i huset som
fungerar då.

På posten idag så hade jag fått vykort från både Karin och Madeleine!
Jisses, dom kommer ju faktiskt snart hem. Mindre än 2 veckor kvar. Bra!
Ohoj vilka bravader som väntar då.

Faster min fyller år idag, så jag vet inte om jag tvingas följa med och gratulera
henne nu ikväll. Mia är inte hemma, så det blir lite tråkigt isånafall. Osis.
Vi får la se vad som händer.


And i know its easy to say, but its harder to feel this way
And i miss you more than i should, than i thought i could,
i cant get my mind off of you.


Judy and the Dream of Horses

The best looking boys are taken
The best looking girls are staying inside
So Judy, where does that leave you?
Walking the street from morning to night
With a star upon your shoulder lighting up the path that you walk
With a parrot on your shoulder, saying everything when you talk
If you're ever feeling blue
Then write another song about your dream of horses
Write a song about your dream of horses




trött. sjuk? må hända. våg av förtvivlan och förvirrning,
blandat med vågen utav lycka. men det är väl fint endå.
ring mig imorgonförmiddag någon gång kompisar.
kan behövas under en 5 timmars lång biltur. hujeda mig.
adjöken.


09.38

Rädslan förstår mig mer.
Attans. Jag tror jag glömde något.
Som en gammal vän
 

Jag antar att det är nu det börjar på riktigt. Men jag har aldrig riktigt tänkt
så långt. Det känns lite skrämmande faktiskt. Egentligen så är det nog
ganska logiskt, om du frågar någon annan. Enligt mig är det magiskt men samtidigt
en aning skrämmande. Fast dock på ett bra sätt.
Om någon hade sagt dethär till mig för ett år sen så hade jag bara skrattat dem rakt
upp i ansiktet och sagt "ni kan inte ha mera fel". Jag antar att jag får skratta åt mig själv.
Löjliga jag.

Känslan just nu kan inte beskrivas. Jag har aldrig längtat mer och mindre efter skolan på
samma gång. Jag kan knappt vänta tills jag får träffa mina vänner. MINA vänner, som alltid tar hand om mig, ser efter mig och ställer upp. Vi ställer upp för varann. Vi tar hand om varann. Ni skulle bara veta hur glad jag är som har just er. Ni är för bra för ert eget bästa, egentligen.

Jag räknar mig lugn

Min arm dödar mig. aoooaoaoao. Litre ledsen blir jag,
men jag kan inte förbli så speciellt länge.
Idag finns det massvis utav snö på marken. Det blir skidåkning
fram till lunch i guess. Sen åker mina vänner hem härifrån.
Lite lätt tråkigt, och jag hade känt mig väldigt ensam om det inte
vore för att vi också åker hem imorgon.

Hade ett väldigt trevligt samtal med Alexandra igårkväll.
Pysen har ju gått och blivit stor, så hon hade massa kul att
berätta för mig.


"Jomen jag är lite som Jesus här. Alla har hört talas om mig,
men ingen har sett mig"

Löjligt lycklig.

Jag är så löjligt lycklig just nu så jag kan bara inte skriva något.
Gårvällen var så himla fin. Kramp i kinderna hade jag efter alla
skratt och léenden. Så överjävla löjligt lycklig!


Dagens fina kommentar kom iallafall från erik.
"woow, andréa. du är så himla frän!"
jag bugar och bockar.

RSS 2.0