Födelsedagen/sjukampen/myset och så vidare.










Vår bästa tid är nu.

Efter en helt otroligt bra helg ska jag packa väskan inför en lika bra vecka. Helgen har bestått av födelsedagsfirande av mig med fina vänner & sjukamp, bio med finaste hjärtat och grymt mycket mys på landet. Det kan helt enkelt inte bli bättre.
Inatt bär det av till Milano med mina bästa vänner! Hur bra låter inte det? Det kommer att bli ett hejdundrans påsklov!


Minnen av aprilhimlen

Jag skriver en psykologi B-uppsats om mig själv eller rättare sagt om mina tre senaste år under gymnasiet. Det är både intressant och spännande när jag tänker efter. Det kommer upp en hel del saker om mig själv som jag aldrig har tänkt på tidigare och jag förstår plötsligt hur allting hänger ihop. Ganska häftigt.


-


sunday.

Jag försöker samla på mig så mycket som möjligt idéer/känslor/uttryck/bilder/minnen/ljud för att kunna återskapa allting in i minsta detalj, om det någonsin skulle gå förlorat. Varför vet jag inte. Det kanske bara är mitt sätt att hantera allting på, allt det som hela tiden förändras.


-


Det här har växt i mig, åh så länge nu

Idag känner jag mig lite övergiven här ute på landet. Med en syster som åkte hem till Göteborg igår, en far som åkte iväg till Nordpolen på expedition idag, en mamma som stressar genom livet mellan jobb och träning, en valp som tycker att alla andra är bättre lekkamrater än mig, en sjuk pojkvän och pluggupptagna vänner gör att jag känner mig förfärligt ensam just nu. Det kanske är tur att jag också har en massa att stå i, annars hade mitt sällskapstokiga jag gått in i väggen.


RSS 2.0