Times Square can't shine as bright as you

Spenderar dagarna pluggandes, minigolfandes, picknickandes i Slottsskogen, på Liseberg och med ännu mer plugg. En vecka kvar till sista tentan innan sommarlov och jag är så jäkla redo för det nu. Sommarlov alltså.

Sådant som skaver.

Den här känslan av trygghet, att veta var man har sin plats och att man faktiskt alltid kommer att få ha den kvar. Det är den känslan som gör att jag nöjer mig. Jag trivs med mina dagar men sjunker så långt ner om jag faktiskt börjar tänka. Att veta vad som egentligen gnager och skaver inne i hjärtat, den stora frågan om NÄR BÖRJAR DET RIKTIGA LIVET. När ska jag bli gammal nog att veta vad jag ska göra för resten av mitt liv, kommer jag någonsin att hitta något jag vill vara nöjd med för resten av mitt liv? Är mina drömmar för små, för stora, för dumma, för ogenomtänkta?

Jag försöker sortera mina livsprioriteringar i tankarna fast jag kanske inte borde. Det finns så himla mycket som jag borde göra nu egentligen, men det regnar i Göteborg och skolan är slut för idag så då är det helt okej att sitta på fik och låtsasplugga istället och bygga vidare på drömmarna.
 
 

La vida loca

Så här kan det se ut under en helg i Köpenhamn med fina klassisar i slutet av april. Vi gjorde ingenting annat än att gå på Tivoli, dricka öl och kolla affärer. Så borde livet se ut åtminstone en gång i månaden.
 

RSS 2.0