DRAMA QUEEN

Frustrerad. Över allting. Hela tiden.
Måste på något sätt lära mig att hålla huvudet kallt och sluta upp med de dramatiska överreaktionerna som så lätt växer sig starka i mig. Alltså sluta med att kasta ägget i golvet och stampa på det för att det inte är kokat så som jag vill ha det. Dags att börja växa upp.

Way Out West

Lite halvdåliga bilder från en halvdålig iphonekamera som visar Göteborg och Way Out West, som var helt jättebra. Fleet Foxes, Prince och the tallest man on earth var helgens höjdare utan tvekan.

I wish I was the moon tonight.

Efter en slitig dag med jobb och migrän tycker jag att jag gör mig förtjänt av lite middag och vin med bästisar. Om nu den här stormen som befinner sig i mitt huvud försvinner kanske det tillochmed blir lite öl på stan. Om den gör det, vill säga. Njuter lite av livet, helt enkelt.

Fantastiska friheten.

Istället för att ta tag i mitt liv och göra upp planer för kommande år så väljer jag att fly bort verkligheten lite lite till. Även om det nu för helgen bara betyder en Stockholmsutflykt med min man. Och sen Way Out West. Och lite familjesemester efter det. Och sen hjälpa till att flytta syster till England. Sen kanske jag kan börja fundera på vad det ska bli av mig egentligen.

Fina fina Kroatien.


Det handlar om dig.


RSS 2.0