När alla löften klingar falskt

Vet ni vad jag gillar allra bäst med födelsedagar? Det är inte alla paket man får, eller att man får äta tårta eller träffa släkten. Jag älskar blommorna. Jag önskar mig alltid massa blommor. De luktar gott och är så fina att titta på. Det tycker jag är det allra bästa med födelsedagar, blommor.
När jag blir stor, och nu menar jag sådär riktigt jättestor och bor i ett eget hus, så ska jag ha en massa fina blommor överallt. I trapporna, på tapeter, kuddar, osv osv. Jag planerar också min fina trädgård. Ni får la komma förbi mig om en sisådär 20 år, så ska ni få se vad jag har lyckats med.

image130

Och jag antar om att jag inte är ensam över att vara frustrerad över första perioden i hockeyn ikväll? Nej, jag tänkte väl det. Vad domarna än säger så var det första bortdömda målet inne. Jag skulle spottat på dom om jag var där. Äcklig och elak är jag, jag vet.




Dagen borde ha varit underbar. Istället är jag så arg att mitt huvud bubblar över av ilska, och jag kan inte förstå hur allt helt plötsligt har blivit mitt fel. Hur långt över gränsen har man gått om man beskyller någon nära för att ha begått ens egna misstag? Alldeles för långt tycker jag. Skärpning. Ta dig samman och visa att du är man för tusan. Om du inte klarar av det, ja..... Listan med besvikelser är oändlig. Du förvånar mig inte ens längre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0